Tiesitkö nämä hullut faktat Alien-saagasta?

HitFix päätti tuttuun tyyliin tehdä mainion triviavideon. Tällä kertaa kohteeksi on päätynyt Alien-elokuvat ja niiden mielenkiintoiset faktat.

Ridley Scottin ohjaama Alien: Covenant saa Yhdysvaltain ensi-iltansa 4. elokuuta 2017. Videon alla faktat tekstimuodossa.

1. Alkuperäistä Alien-olentoa piti muuttaa maltillisempaan suuntaan sen liiallisen seksuaalisuuden vuoksi

2. Alienia esitti nigerialainen 208 senttimetriä pitkä graafikko Boladi Badejo. Hän otti oppitunteja tai chissä ja mimiikassa löytääkseen tavan liikkua kuin avaruusolento.

3. Ripleyn rooli valittiin lopulta Sigourney Weaverin ja Meryl Streepin välillä.

4. Alien – kahdeksas matkustaja -elokuvassa xenomorfi on näkyvillä vain neljä minuuttia.

5. Aliens – paluu -elokuvan kersantti Apone oli ollut Vietnamissa aito ja oikea merijalkaväen kersantti.

6. Elokuvan sotilaat harjoittelivat kaksi viikkoa brittien erikoisjoukkojen kanssa osatakseen toimia kuin oikea armeijan yksikkö.

7. Hicksin rooliin palkittiin aluksi James Remar, mutta hän sai potkut joutuaan pidätetyksi huumeiden hallussapidon takia. Tilalle otettiin Michael Biehn.

8. Alien -kahdeksas matkustaja -elokuvan ohjaaja Ridley Scott on sanonut, että hän uskoo Alien-saagan ja Blade Runner -elokuvan tapahtuvan samassa universumissa.

9. Sigourney Weaver ei käytä kertaakaan tuliasetta Alien 3 -elokuvassa. Taustasyynä oli hänen kampanjointinsa aseiden rajoittamisen puolesta.

10. Weaver ei olisi tehnyt Alien 3 -elokuvaa, jos hänen roolihahmonsa ei olisi kuollut lopussa. Hän suostui kuitenkin palaamaan Alien: Resurrection -elokuvaan, kun hänelle tarjottiin siitä palkkioksi 11 miljoonaa dollaria.

Lähde: HitFix

Aiheeseen liittyvät jutut