Tiesitkö vaikeuksista Blade: Trinity -kuvauksissa? Wesley Snipes yritti väitetysti kuristaa ohjaajan!

Blade saamassa uusintafilmatisoinnin – päätähtikin jo valittu.

24.7.2019 17:17

Näyttelijä Patton Oswalt kertoi aikoinaan kokemuksistaan Wesley Snipesin kollegana Blade: Trinity (2004) -kuvauksissa. Snipesin hankaluudesta kuvauksissa on huhuttu paljon.

Snipes oli tiettävästi haluton koko rooliin, sillä tarina vaihtui erilaiseksi kuin mihin hän oli lupautunut. Juonen piti sijoittua Mad Max -tyyliseen maailmaan, mutta se muutettiinkin Blade vastaan Dracula -tyyppiseksi elokuvaksi. Aikansa Snipes raportoidusti vietti asuntovaunussaan ja osallistui kuvauksiin niin vähän kuin mahdollista – ollen samalla tyly muita kohtaan.

Snipes ei muun muassa ilmeisesti kiinnittänyt mitään huomiota kanssanäyttelijöihin kuten Ryan Reynoldsiin. Hän väitetysti kutsui tätä myös useasti rasistisella termillä ”cracker.”

Tiettävästi pahin selkkaus tapahtui päivänä, jona näyttelijät saivat valita omat vaatteensa. Yksi musta nuorukainen ei arvannut, että hänen vaatevalintansa saisi Snipesin räjähtämään.

– Hän piti yllään paitaa, jossa luki suurilla tyylitellyillä kirjaimilla ”garbage (roska).” Se oli hänen paitansa. Sitten Wesley tuli paikalle – hän ylipäätään tuli paikalle vain lähikuvauksiin. Kaiken muun teki hänen sijaisnäyttelijänsä, Oswalt väitti.

– Tein vain yhden kohtauksen hänen kanssaan. Mutta hän tulee paikalle ja sanoo: ”Elokuvassa on vain yksi toinen musta ja laitat hänet pitämään päällään paitaa, jossa lukee ’roska.’ Sinä rasisti!” Sen jälkeen hän yritti kuristaa ohjaaja David Goyerin, Oswalt kertoi.

Wesley on myöhemmin kiistänyt, että hän olisi ollut vain asuntovaunussaan sekä muitakin väitteitä hänen käytöksestään.

Bladesta ollaan puuhaamassa uusintafilmatisointia. Sen pääosissa nähdään Mahershala Ali.

Lähde: Metro

Lisää luettavaa