Disney Plus -käyttäjät rakastavat vuoden 1997 klassikkoa – Titanic on uppoamaton elokuva

Klassikot pitävät pintansa

Disney Plus -suoratoistopalveluun lisättiin Star-brändi tasan vuosi sitten. Star-brändin sisältöön kuuluu elokuvia ja televisiosarjoja Disneyn omistamilta studioilta, kuten 20th Television, FX Productions ja 20th Century Studios.

Suoratoistopalvelujen hakukone JustWatch on koonnut oman datansa pohjalta listan striimatuimmista Disney Plus- elokuvista ja sarjoista tämän lanseerauksen jälkeen.

Star-brändin elokuvia on kymmenen parhaan joukkoon noussut kolme. Niistä suosituin on kakkossijalle päässyt Ryan Reynoldsin fantasiakomedia Free Guy. Toinen Star-nimike on viime vuoden Oscar-voittaja Nomadland sijalla viisi. Star-nimikkeistä myös vuoden 1987 toimintaklassikko Die Hard on osoittautunut Disney Plus -palvelussa suosituksi.

Kaikista Disney Plus -palvelun elokuvista Suomessa suosituin on viimeisen vuoden aikana ollut Titanic. Vuoden 1997 jättihitti kerää siis edelleen katsojia.

Sarjojen puolella Star-nimikkeitä on enemmän. Niistä striimatuin on listan mukaan ollut vankilasarja Pako, jota tuotettiin vuosina 2005–2009, mutta se näyttää kiinnostavan edelleen katsojia. Listat perustuvat nimikkeiden suosioon JustWatch-palvelussa. Katso listat alta.

 

 

Lähde: JustWatch