Toimintaleffaa varten treenaaminen pelasti hengen – Better Call Saul -tähti Bob Odenkirk kommentoi sydänkohtaustaan

Kuntoilu kannatti.

Bob Odenkirk kommentoi sydänkohtaustaan.

Odenkirk sai sydänkohtauksen viime vuoden heinäkuussa Better Call Saulin kuvauksissa. The Howard Stern Show’ssa vieraillut näyttelijä kertoi, että hänelle annettiin kuvauspaikalla elvytystä ja häneen käytettiin defibrillaattoria. Odenkirkin mukaan tämä auttoi pelastamaan hänen henkensä.

– Kun defibrillaattori ei auta ensimmäisellä yrityksellä, se ei ole hyvä. Kun se ei toimi toisella kerralla, silloin voi melkein unohtaa koko homman. Mutta he käyttivät sitä kolmannen kerran, ja se auttoi saamaan rytmin, Odenkirk kuvaili.

Näyttelijä kertoi myös, että Nobody-toimintaelokuvaa varten treenaaminen auttoi häntä myös pysymään hengissä. Odenkirk nähtiin viime vuonna ilmestyneessä elokuvassa toimintasankarina, mitä varten hän treenasi itsensä huippukuntoon.

– Koska olin niin hyvässä kunnossa, se auttoi tavallaan laajentamaan suonia sydämen ympärillä, siis jos treenaat paljon. Ja minulle kerrottiin, että sydämeeni pumppautui enemmän verta elvytyksen aikana, koska suoneni olivat hieman isommat kovan treenamisen takia, Odenkirk totesi.

Katso Odenkirkin haastattelu alta.

YouTube video

Lähde: New York Post

Aiheeseen liittyvät jutut