Toimituksen suosikit: 50 vuotta on kulunut, mutta fanitus jatkuu

Viikon 44 uusista tulokkaista Episodin toimitus valitsi suosikikseen The Beatles -yhtyeen 1960-luvun kiertuevuosista kertovan dokumentin The Beatles: Eight Days a Week – The Touring Years. Saa nähdä onko 50 vuoden takaisista hysterian vuosista samanlaiseksi suuren yleisön hitiksi kuin Amy-dokumentista.

6.11.2016 23:48

Toiseksi parhaaksi viikon uutuusensi-illoista nousi fantasiadraama A Monster Calls. Se kertoo pojasta, jonka kanssa kukaan ei halua puhua elefantista huoneessa, joten hän tulee kutsuneeksi paikalle muinaisen puuhirviön. Vaikka voisi kuvitella, että vakavan draaman ja hirviöfantasian elementit eivät sopisi yhteen, se tuntuu miellyttävän niin aikuisia kuin nuorempiakin katsojia.

Ranskalainen draama Paras ystäväni Truman kahden vanhan ystävän surumielisestä missiosta joutui sympaattisesta koirasta huolimatta tällä kertaa tyytymään ihan hyvä -keskikastileimaan.

Iso osa toimituksesta ei ollut vaivautunut katsomaan Luokkakokous 2 – Polttarit -elokuvaa edes haukkuakseen sitä. Paikan päälle menneet arvioijat eivät siitä perustaneet sen enempää kuin edellisestäkään osasta – luvassa on siis selvä yleisömenestys!

toimituksen_suosikit_vk44

Klikkaa taulukko suuremmaksi.

Lisää luettavaa