Toimituksen suosikit: Yksittäiset änkyrät upottivat uusia tulokkaita

Pitkästä aikaa ohjelmistoon ei tullut Oscar-gaalasta tuttuja nimikkeitä. Silti ohjelmistoon tuli yksi kevään varmoista isoista yleisömenestyksistä.

17.3.2017 12:29

Kun kovin moni toimittaja ei ole nähnyt elokuvaa, yksikin soraääni riittää pudottamaan nimikkeen keskikastiin. Näin kävi viikonlopun suurimmalle uutuudelle, Disneyn viimeisimmälle liveversiolle klassikkoanimaatiostaan, eli Beauty and the Beast – Kaunotar ja hirvö. Joillekin se on täydellinen satuleffa, joillekin se aiheutti kimalleähkyä.

Näin viikonlopun voittajaksi nousi ehkä hieman yllättäen kotimainen dokumentti Neljä elementtiä – maa, tuli, vesi, ilma. Harvoilla mutta tarpeeksi suopeilla tähdillään se peittosi muut tulokkaat. Silti sekin jäi listaa pitkään hallinneiden ikisuosikkien taakse.

Matthew McConaugheyn charmikaan ei tällä kertaa toiminut, kun se oli kätketty tarpeeksi epämiellyttävän kuoren alle kultakuumeleffassa Gold. Viikonlopun uutuuksiin kuuluu myös Aavepoika-animaatio, mutta se jäi pois taulukosta, koska vain yksi toimittaja oli ehtinyt nähdä sen.

Klikkaa taulukko suuremmaksi.

Lisää luettavaa