Tom Cruisea syytetään kahden lentäjän kuolemasta

”Korkean riskin elokuva.”

Tom Cruisen elokuvassa American Made sattui traaginen lentokoneonnettomuus. Nyt on käynyt ilmi, että perheet syyttävät  kahden lentäjän kuolemasta osittain Cruisea ja elokuvan ohjaajaa Doug Limania. Cruisea ja Limaa ei ole kuitenkaan nimetty nostetussa kanteessa varsinaisiksi syytetyiksi, vaan elokuvan tuottajayhtiöt.

Nostetussa kanteessa perheet väittävät, että Cruise ja Liman halusivat tehdä ”korkean riskin toiminnantäyteisen elokuvan” ja että heidän ”intonsa useisiin ottoihin ylenpalttisista lentomanöövereistä lisäsi tunteja jokaiseen kuvauspäivään ja päiviä kuvausaikatauluun.” Perheiden mukaan Cruise olisi voinut tottuneena lentäjänä lentää konetta myös itse.

Perheet sanoivat Cruisen ja Liman olleen niin ikään ”välinpitämättömiä vaaralliselle lentämiselle vanhalla lentokoneella, tuntemattomassa vuorensolassa ja huonossa säässä.”

Onnettomuudessa kuoli lentäjät Alan Purwin ja Carlos Berl. Perheet sanoivat kanteessa, että Purwin kuvaili sähköpostissa elokuvaa vaarallisimmaksi projektiksi, johon hän on koskaan osallistunut.

Onnettomuus tapahtui, kun kone oli palaamassa huonossa säässä lentokentälle.

Lähde: Newser

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut