Tom Cruisen muille Top Gun 2 -näyttelijöille järjestämä treenileiri kuulostaa hengenvaralliselta

On se ihme mies.

17.5.2020 14:17

Tom Cruise on eittämättä yksi elokuvahistorian kovimmista toimintatähdistä. Miekkonen tekee itse sellaisia stuntteja, joita ammattilaisetkin saattaisivat pohtia toistamiseen.

Tällä hetkellä Cruisella on tekeillä Jerry Bruckheimerin tuottama Top Gun: Maverick. Cruisella on tietenkin näppinsä syvällä tuotannossa.

Cruise järjesti kanssanäyttelijöilleen hullulta kuulostavan treenileirin, jotta he kestäisivät hävittäjien hurjat G-voimat. Eikä siinä vielä kaikki, sillä myös 57-vuotias Cruise osallistui harjoituksiin.

–Näyttelijät osallistuivat Cruisen johdolla kolmen kuukauden mittaiseen prosessiin, jotta he kestäisivät F/A-18-hävittäjien G-voimat. Se oli todella rankkaa nuorille näyttelijöille, sillä heidän piti osallistua muun muassa +henkiinjäämistestiin, jossa heidän silmänsä sidotaan, jonka jälkeen heidät pudotetaan vesitankkiin täynnä vettä, joka käännetään ympäri, ja heidän pitää päätellä, miten sieltä pääsee ulos. Tom teki samat temput! Valvojat paljastivat, että hän selviytyi siitä kuin kuka tahansa 22-vuotias – niin hyvä hän on, Bruckheimer kertoo tuoreessa haastattelussa.

Mieletöntä!

Lähde: Comicbook

Lisää luettavaa