Tom Hardy puhui Mad Max -leffojen tulevaisuudesta – ohjaaja ja studio samalla ilmiriidoissa

Tom Hardy näytteli legendaarista Mad Max Rockatanskya vuoden 2015 Mad Max: Fury Roadissa.

Mad Max: Fury Roadissa nähtiin Tom Hardyn lisäksi myös Charlize Theron (jonka näyttelemää Furiosaa voitanee pitää elokuvan oikeana päähahmona), Nicholas Hoult ja Rosie Huntington-Whiteley. Leffa oli menestys. Se sai myös kymmenen Oscar-ehdokkuutta, joista se voitti kuusi.

Mutta saako ohjaaja George Millerin mestariteos vielä jatkoa?

– Suunnittelimme heti alussa tästä trilogiaa. Odottelemme edelleen, jotta saisimme tilaisuuden jatkaa sitä. Warner Bros. -studio omistaa oikeudet, joten kaikki on kiinni heistä. Hyppäämme kyllä heti mukaan, kunhan saamme siihen luvan, Hardy kertoi San Diegon Comic-Conissa viikonloppuna.

Myös Theron on ilmoittanut haluavansa tehdä lisää Mad Maxeja.

Ikävä kyllä Miller on tällä hetkellä niin syvissä riidoissa Warnerin kanssa, että koko homma päätyy oikeuteen. Miller haastoi studion oikeuteen, koska ei ole saanut luvattuja palkkioita.

Kyse on Fury Roadin budjetista. Warner väittää leffan maksaneen 185,1 miljoonaa dollaria tehdä, Millerin tuotantoyhtiö Kennedy Miller Mitchell sanoo leffan maksaneen 154,6 miljoonaa. Mikäli Miller olisi alittanut budjetin, hänelle olisi pitänyt maksaa yhdeksän miljoonan dollarin bonus.

Miller myös väittää studion sekaantuneen lopputuotteeseen. Warner määräsi elokuvalle kuvattavaksi uuden lopun sekä se poisti muutamia tärkeitä kohtauksia, jotka aiheuttivat elokuvalle huomattavan myöhästymisen.

Warner väittää, että se oli Miller itse, joka vaati näitä muutoksia ja sen takia ohjaaja ylitti budjetin sekä aiheutti elokuvan myöhästymisen.

Joten saapa nähdä, toteutuuko Hardyn toive koskaan.

Lähdeet: Film News, Vanity Fair

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut