Tom Holland sai tahtonsa läpi Spider-Man 3 -leffassa – Unchartedista jäänyt tyyli nähdään Hämis-leffassa

Jopas tuli kähinä.

Hollywood-näyttelijä Tom Hollandilla nähdään seikkailullisessa Uncharted-elokuvassa hiukan erilainen hiustyyli kuin Hämähäkkimies-elokuvissa on totuttu näkemään. Ilmeisesti Holland on tykästynyt hiuksiinsa, sillä hän ei halunnut luopua niistä Spider-Man 3:ssa.

– Hiukseni ovat Unchartedissa niin paljon coolimmat. Minulla on viileät ajetut sivut ja se on siisti takaa – eikä se oli kovin Peter Parker -tyylistä. Hän on vähän luuseri. Joten he laittoivat (Spider-Man 3:ssa) peruukin päähäni, joka oli sivuillani. Ensimmäistä kertaa elämässäni pidin puoleni pääroolin näyttelijänä ja tuumin: ”Minä en *ittu pidä ylläni tuota peruukkia. Te voitte… Minulla tulee olemaan lyhyemmät hiukset ja teidän täytyy pärjätä asian kanssa”, Holland kertoi älähtäneensä.

Holland puhui myös uuden Hämis-leffan kuvauksista, joissa hän tuntuu olevan aika hukassa.

– Minulla ei rehellisesti sanottuna ole käsitystä, mistä tämä elokuva kertoo ja kuvaan sitä kahdeksatta viikkoa. He tekevät niin koko ajan. Robert Downey Jr:n hautajaiskohtauksessa olin pitkään siinä käsityksessä, että ne olivat häät. Olen 100 prosenttisen varma, että he jekuttavat minua vieläkin, Holland paljasti.

Holland tunnetaan vahinkomöläytyksistään, joissa hän paljastaa tulevien elokuvien juonista liikaa. Eipä siis ihme, jos tekijät ovat varovaisia.

Hämis-tähdellä on pimennossa pitämisestä huolimatta mielipide siitä, nähdäänkö leffassa entisiä Hämähäkkimies-näyttelijöitä. Lue lisää aiheesta täällä: Tom Holland kommentoi huimia Spider-Man-huhuja – ”Uskon, että se on heille liian suuri salaisuus salattavaksi” | Episodi.fi

Lähde: Movie Web

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut