Tomb Raider -sarjan vetäjästä Conanin maailmaan sijoittuvan elokuvan käsikirjoittaja

Toivottavasti tämä onnistuu paremmin kuin Conanin reboot vuonna 2011.

Netflix ja Legendary Pictures tuottavat Tomb Raider -animesarjan. Sen vetäjä Tasha Huo on pestattu Conan barbaarin maailmaan sijoittuvan Red Sonja -elokuvan käsikirjoittajaksi.

Elokuvan ohjaa Joey Soloway (Transparent).

Soloway on aiemmin kertonut näkevänsä Red Sonjan ikään kuin yhtenä ensimmäisistä naispuolisista antisankareista.

– Hän on kuin Yön ritarin Batman tai Deadpool. Maailma supersankareiden ympärillä muuttuu koko ajan, joten en malta odottaa, että pääsen tekemään jotain todella rajua tässä genressä, Soloway kertoo.

Red Sonja nähtiin ensimmäistä kertaa Marvelin julkaisemassa Conan the Barbarianin numerossa 23 vuonna 1975. Roy Thomas kehitti hahmon ja Barry Windsor-Smith ikuisti naissankarin ulkomuodon.

Hahmo perustuu hyvin löyhästi Robert E. Howardin vuonna 1934 julkaiseman The Shadow of the Vulture –novellin Red Sonya of Rogatino -nimiseen sivuhahmoon.

Vuonna 1985 sai ensi-iltansa Red Sonja -elokuva, jossa Brigitte Nielsen esitti nimikkohahmoa ja Arnold Schwarzengger Lord Kalidoria. Tekijänoikeuskiistan takia Lord Kalidoria ei voitu kutsua Conaniksi.

Conanin ja Red Sonjan lisäksi samassa maailmassa seikkailee Kuningas Kull. Kullia kutsuttiin alkujaan Suomessa nimellä Kall. Ymmärrettävää.

Lähde: Geektyrant

Aiheeseen liittyvät jutut