Total Recall -mies kidnappaa shih tzun, eikä Woody Harrelson ole lainkaan iloinen asiasta

2.9.2012 20:01

Kukkoilijat (2008) -elokuvan yhdessä tehneet Colin Farrell ja ohjaaja Martin McDonagh liittoutuvat jälleen elokuvassa Seven Psychopaths. Mukana kovistelukomediassa ovat myös Woody Harrelson, Sam Rockwell ja Christopher Walken.

Farrellin epäonnistunut tekstintekijä sotkeutuu alamaailman kuvioihin, kun herran erikoiset kaverit (Rockwell ja Walken) kidnappaavat kimppakämppään ihmisten koiria, vain palauttaakseen ne viattomalla ilmeellä takaisin löytöpalkkiota vastaan.

Helppoa rahaa, kunnes kyytiin tarttuu Harrelsonin esittämän väkivaltaisen gangsterin shih tzu. Kosto koiran puolesta on oleva hirmuinen myös väärässä seurassa hengaileville syyttömille.

Fargomaiset ainekset koonnut McDonagh on myös käsikirjoittanut elokuvan. Kehutun Kukkoilijat-rikoskomedian lisäksi ohjaajan meriittilistalta löytyy lyhytelokuvan Oscar-voitto Six Shooterilla (2004).

Elokuvan seitsemään sekopäähän kuuluvat myös Abbie Cornish (Sucker Punch), Olga Kurylenko (007 Quantum of Solace) ja Tom Waits (Bram Stokerin Dracula).

Ennen hurttaongelmia Colin Farrellin voi nähdä tänään ensi-iltansa saavassa Total Recall -uusintafilmatisoinnissa.

Seven Psychopathsin saapumisesta Suomen valkokankaille ei ole vielä tietoa. Yhdysvalloissa elokuva nähdään vielä tämän vuoden puolella.

Lähde: Empire

Katso Seven Psychopathsin traileri alta.

Lisää luettavaa