Transformersit poljetaan taas käyntiin: useampikin projekti tuotannossa

Puhuvat avaruusrobotit tulevat taas!

28.12.2020 18:02

Transformersit piti pistää uusiksi, kun Michael Bayn CGI-vetoinen rymistelyhölmöilysaaga ryhtyi lopulta sakkaamaan niin pahasti, etteivät elokuvat enää kiinnostaneet ketään.

Travis Knightin Bumblebee on tosin poikkeus. Se on erittäin hyvä 1980-lukulainen seikkailuelokuva, jossa on nostalginen ja lämminhenkinen tunnelma.

Bayn oma The Last Knight oli taas sellaista tykitystä, etteivät edes pahimmat fanit voineet sietää sitä.

Transformersit ovat kuitenkin tienanneet 4,8 miljardia dollaria maailmanlaajuisesti, joten ei sellaista rahasampoa voi haudata.

Bumblebeen jatko-osa ei ole tosin edennyt mihinkään pitkään aikaan, eikä Toy Story 4 –ohjaaja Josh Cooleyn animaatiostakaan ole kuultu mitään.

James Vanderbilit pestattiin kirjoittamaan Beast Wars -adaptaatio. Samalla Joby Harold pestattiin käsikirjoittamaan oma Transformers -elokuva. Nyt Creed II:n ohjannut Steven Caple Jr. on pestattu ohjaamaan Haroldin käsiksen pohjalta elokuva, joka julkaistaan näillä näkymin kesäkuussa 2022.

Samalla Hasbro työstää kolmea muuta Transformers-elokuvaa. Eli tällä hetkellä saattaa olla jopa kuusi tai seitsemän robottielokuvaa tekeillä.

Lähde: We Got This Covered

Lisää luettavaa