Tuore yhteistyösopimus laittaa tv-kartan uusiksi – Monille suomalaisille ennennäkemättömiä kanavia

Verkkoyhteys riittää tv:n katsomiseen.

Dataoperaattori Ukkoverkot sekä palveluntarjoaja Maxivision Viihde ovat tehneet sopimuksen IPTV, eli internetyhteyden kautta katsottavien tv-palvelujen jakamisesta Ukkonet-nettiliittymän käyttäjille. Näin yhtälöstä poistetaan kokonaan kaapeli- tai antenniverkon tarve.

Ukkoverkot-yrityksen tarkoituksena on tarjota tv-palveluja seuduille, joille valokuituverkkoa ei ole taloudellista rakentaa.

Palvelut välitetään asiakkaille käyttäen kiinteää ja langatonta Ukkonet-verkkoyhteyttä, joka toteutetaan ulos asennettavien, suunnattavien reititinlaitteiden avulla.

Peruspalvelu sisältää 18 kanavaa, joista 16 on katseltavissa hd-laatuisina. Ohjelmia on myös mahdollista tallentaa. Lisää kanavia on mahdollista ostaa.

– Suomalaisessa TV-markkinassa on meneillään isoja muutoksia, Maxivisionin toimitusjohtaja Tommi Blom kertoo tiedotteessa.

– IPTV-palvelut ovat kuluttajille todellinen vaihtoehto kodin TV-alustaksi. Kumppanuus Ukkoverkkojen kanssa on Maxivisionille mahdollisuus tarjota asiakkaille laadukkaita ohjelmia alueilla, joilla he eivät antennijakelun kautta enää saa haluamaansa palvelua.

Ukkoverkot on vuonna 2014 perustettu operaattori, joka on keskittynyt teollisuuden ja viranomaisten käyttöön rakennettuihin mobiilidataverkkoihin.

Maxivision Viihde on koko Suomen kattava ja minkä tahansa internetoperaattorin verkossa toimiva IPTV-palveluntarjoaja.