Nyt se on tutkittu: nämä tv-sarjat tekevät sinusta haluttua deittiseuraa!

Aikaisemman treffileffakyselyn jatkoksi seuranhakupalvelu Eliittikumppani on kysellyt rekisteröityneiltä käyttäjiltään tv-sarjojen merkitystä parinvalinnassa. Tuloksena on tietoa siitä, mitä sarjoja kannattaa katsoa tai välttää, jos haluaa sutinaa elämäänsä. Ohessa selvisi myös suositeltavin yhdessä katseltava, kun ollaan päästy Netflix & chill -treffivaiheeseen.

10.11.2016 11:37

Tv:n katselu harrastuksena sinänsä ei ole merkittävä tekijä. Äänet hömpän viihdyttävyydestä tai ärsyttävyydestä menivät nimittäin käytännössä aivan tasan. Mutta jos tv-mieltymykset kiinnostivat ja ne selvisivät deittiprofiilista, oli kumppaniehdokkaan samanlainen tv-maku tärkeä 52 prosentille vastaajista.

Deittiprofiilissa positiivista huomiota herättävien tv-sarjojen kärkikolmikko on:
1. Kettu
2. Silta
3. Roba

Kannattaa siis opetella pitämään poliisi- ja rikossarjoista, jos haluaa nostaa osakkeitaan nettitreffeillä!

Toisaalta, kun yhteys on syntynyt ja päädytään Netflix & chill -tyyppisille treffeille kotisohvalla, ei katsottavaksi kannata valita mitään kumpaakaan liikaa kiinnostavaa. Tarkoitushan on tutustua potentiaaliseen kumppaniin.

Tälläisilla treffeillä romanttisimman tunnelman luovat:
1. komedia
2. fantasia
3. sairaalasarjat

Kolme tv-sarjaa, joita seuraa etsiessään kannattaa ehdottomasti välttää – tai joiden fanittamista ei ainakaan kannata paljastaa, ovat:
1. Vampyyripäiväkirjat
2. Salatut elämät
3. Gossip Girl

Epätieteelliseen tutkimukseen osallistui satoja Eliittikumppanin jäseniä, ja sen sukupuolijakauma naisten ja miesten välillä oli 56–44.

Kuva sarjasta Gossip Girl.

 

Lisää luettavaa