Uuden Jurassic Parkin ohjaaja kertoi tulevasta kesäleffasta: et varmasti muista tätä alkuperäisnäyttelijää, joka palaa dinosauruspuistoon

Tulevan neljännen Jurassic Park -elokuvan Jurassic Worldin ohjaaja Colin Trevorrow kertoi IGN:n haastattelussa tulevasta elokuvasta.

Trevorrow on työstänyt elokuvan käsikirjoituksen yhdessä Derek Connollyn kanssa. Hän on kiitollinen studiolle siitä, että he suostuivat lykkäämään projektia, jotta käsikirjoitusta ehdittiin vielä hioa. Trevorrowin mielestä Jurassic Park -elokuvan tekeminen on haastavaa, koska elokuvat eivät sovi mihinkään tiettyyn genreen, vaan yhdistelevät elementtejä scifi- ja seikkailuelokuvista.

”Ne ovat scifi-seikkailuja, joiden täytyy olla myös hauskoja, tunteellisia ja helvetin pelottavia. Se vaatii paljon valmisteluja, mutta se ei saa tuntua suunnitellulta”, Trevorrow kertoo.

Fanit ovat jo pitkään tivanneet, ketkä alkuperäisnäyttelijöistä palaavat uuteen osaan. Trevorrow paljasti haastattelun aikana, että yksi alkuperäisnäyttelijä kyllä nähdään tulevassa osassa. Hän ei kuitenkaan ollut yksi päätähdistä, vaan tohtori Henry Wu, jota esitti (ja esittää) BD Wong.

Wun rooli alkuperäisessä romaanissa oli paljon ensimmäisessä elokuvassa nähtyä suurempi. Trevorrow uskoo, että hänen taustoissaan on vielä käsiteltävää.

”Hän vietti kaksi vuosikymmentä Hammondin varjossa, aliarvostettuna. Uskomme, että tässä on taustalla enemmänkin tarinaa.”

BD Wongin lisäksi Jurassic Worldissa nähdään Vincent D’Onofrio, Irrfan Khan, Nick Robinson, Ty Simpkins ja todennäköisesti myös Jake Johnson. Elokuvan on tarkoitus saada ensi-iltansa 12. kesäkuuta 2015.

Lähde: IGN, Empire

(Episodi/JA)

Aiheeseen liittyvät jutut