Uuden RoboCopin puku nähtävillä – pelätty spekulaatio kävi toteen

16.9.2012 16:27

Tulevan RoboCopin ulkonäkö on vahvistettu kuvauspaikalta otetuissa kuvissa. Ennakkoon spekuloitu, ohut muskelihaarniska on käynyt toteen ja metallinhohtoista robottihirmua odottaneet saavat pettyä.

Uusintafilmatisoinnista vuoti julkisuuteen jo jokin aika sitten parjattu käsikirjoitusversio ja epämääräisen alkuperän omannut kuva metallihaarniskasta. Pökkelömäinen kuva ei sentään vastannut yksi yhteen kuvauspaikalta bongattua RoboCopia, mutta käsikirjoituksen uumoilema ”steroideilla pumpattu sininen poliisi” näyttää toteutuneen.

Toki on mahdollista, että tekijät käyttävät Comingsoonin kuvissa näkyvää pukua vain pohjana, jonka päälle efektiosasto myöhemmin muokkaa lopullisen pintakerroksen kuin RoboKlonkulle.

Nykyisellään Joel Kinnamanin RoboCop muistuttaa hyvin pitkälti G.I. Joe: The Rise of Cobrassa (2009) nähtyjä sotilaita – tai Bangkokin mellakkapoliiseja.

Elokuvan aikana RoboCopin on määrä päivittää pukuaan Rautamiehen tapaan, joten nyt nähdyn puvun pitäisi olla vain yksi elokuvan neljästä pukuversiosta. Puvun virtaviivaisuus antaa kuitenkin syyn olettaa, että kyseessä on melko lähellä lopullista superpoliisia oleva varustus, eikä alkupään kankea viritelmä.

Kinnamanin lisäksi elokuvassa nähdään muun muassa Hugh Laurien korvaava, näyttelijäkaartin uusin lisäys, Michael Keaton (Beetlejuice).

José Padilhan ohjaama RoboCop ilmestyy syksyllä 2013.

Lähde: Comingsoon.net

Lisää luettavaa