Uusi kausi alkaa – The Walking Dead -tähti paljasti oudoimman fanitoiveen sekä mitä hänelle huudellaan kadulla

11.10.2015 00:40

The Walking Dead palaa tänä sunnuntaina Yhdysvaltalaisten katsojien tv-ruutuihin – 90 minuuttia kestävällä erikoisjaksolla. Eugenea esittävä Josh McDermitt paljasti uuden kauden kynnyksellä oudoimman toiveen, jonka fani on hänelle esittänyt. Eugenehan oli hahmo, joka väitti keksineensä hoidon zombie-probleemaan ja sai tätä kautta suojelua.

– Yksi fani halusi purra hiuksiani ja laittaa ne suuhunsa! Minusta se kuulosti kuvottavalta. Olin juuri pessyt hiukseni, enkä todellakaan tiennyt missä hänen suunsa oli ollut, näyttelijä nauratti.

McDermitt tunnistetaan joka paikassa, koska hänellä on sarjan hahmon mukaisesti takahiukset. Hän saakin osakseen kadulla huuteluita.

– Kävelen kadulla ja ihmiset huutavat minulle: ”Valehtelija!” Mutta sitten sanon vastaväitteeksi: ”Hei, jos Eugenella olisi ollut parannus, suosikkisarjasi olisi nyt loppu – joten ole iloinen että hoitokeino oli vain valhe.”

Vaikeaa tuohon on vastaan väittää. Suomessa kuudetta kautta päästään seuraamaan jo maanantaina 12. lokakuuta Fox-kanavalla.

Kuva: The Walking Dead

Lähde: New York Post

(Episodi/MLE)

Lisää luettavaa