Uusi kirja paljastaa: Sopranos-tähti James Gandolfini kiukutteli sarjan masturbaatiokohtauksen takia

Mielenkiintoisia tarinoita HBO:n tuotantojen kulisseista.

21.10.2021 11:37

James Andrew Millerin paljastuskirja Tinderbox: HBO’s Ruthless Pursuit of New Frontiers kertoo mitä kaikkea HBO-studion taustalla on vuosien varrella tapahtunut.

Kirjasta on julkaistu ennakkopätkä, jossa kerrotaan kuinka James Gandolfini sai Tony Sopranon roolin ikonisesta The Sopranos -sarjasta.

Millerin mukaan Gandolfini joutui käymään jokaisen kuvauspäivän jälkeen suihkussa, koska tunsi itsensä niin likaiseksi. Hän myös kyseenalaisti sarjan vetäjän David Chasen käsikirjoituksen usein.

Yksi Gandolfinin pahimmista raivokohtauksista tapahtui, kun eräässä kohtauksessa Tonyn piti rynnätä bensa-aseman vessaan masturboimaan raivokkaasti. Tonylla oli suhde tulisen Julianna Skiffin (Julianna Margulies) kanssa. Lopulta Gandolfini rauhottui ja suostui kuvaamaan kohtauksen.

Masturbaatiokohtaus leikattiin lopulta ulos sarjasta. Gandolfini ei ilmeisesti puhunut asiasta sen jälkeen.

Gandolfinin mystiset katoamistemput maksoivat HBO:lle miljoonia dollareita. Miekkonen vain katosi kesken kaiken ja kuvaukset piti keskeyttää ilman varoitusta. Gandolfini oli koukussa alkoholiin ja huumeisiin. Sarjan suosio pahensi hänen addiktioitaan.

HBO järjesti Gandolfinille intervention sarjan neljännellä kaudella. Mukana olivat Chase, näyttelijän perhe, läheisiä ystäviä sekä tuotannon avainhenkilöitä. HBO oli jopa järjestänyt yksityisen lentokoneen Gandolfinia varten, jotta hänet saataisiin katkaisuhoitoon.

Mikään ei kuitenkaan auttanut. Interventio kesti noin kymmenen sekuntia. Gandolfini astui sisäänasuntoon, näki ihmiset ja tokaisi ”Voi saatana. Haistakaa paska”. Sen jälkeen Gandolfini huusi tuottajalle, että heidän pitäisi antaa hänelle potkut, ja poistui nopeasti paikalta.

Lähde: Indiewire

Lisää luettavaa