Uusia Hämähäkkimiesleffoja tulee kuinka monta? Tom Holland on tehnyt loistavan diilin

Uusi Hämis tullaan näkemään yllättävän monessa leffassa. Tom Hollandin seittisinko saattaa nousta suositummaksi kuin Tobey Maguiren tai Andrew Garfieldin versiot kaikkien rakastamasta sinipunakolttuisesta suupaltista.

10.11.2016 13:56

Fanit suorastaan rakastuivat Hämikseen Captain America: Civil Warissa. Ei siis ole ihme, että Tom Holland on allekirjoittanut melko kattavan elokuvadiilin.

Holland tekee aluksi ainakin kuusi Hämisleffaa. Kolme soolopätkää ja kolme sivuesiintymistä. Hän on kuvannut näistä jo kaksi: Spider-Man: Homecomingin ja Civil Warin.

”He antavat sinulle vaihtoehtoja, ja voit esiintyä missä haluat. Olkoon se vaikka cameo-rooli Avengersissa”, Holland kertoo, kun häneltä kysytriin, miten nuorukainen aikoo mahduttaa kaikki elokuvat kiireiseen aikatauluunsa.

”En vielä tiedä mihin elokuviin pääsen, mutta ainakin minulla on kolmen leffan cameo-roolit diilissäni kolmen oman elokuvan lisäksi. Marvelilla ollaan kyllä todella joustavia, jos sattumoisin kuvaan jotain aivan muuta. He kunnioittavat näyttelijöiden omaa elämää. He ymmärtävät, että meillä on myös muita projekteja, ja yrittävät mahduttaa omat aikataulunsa meidän mukaan”, Holland kertoo.

Tämä on mukava kuulla 20-vuotiaalta näyttelijältä, joka on vasta uransa alkutaipaleella

Lähde: Den of Geek

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia