Uutta tähtituottajaa syytetään seksirikoksesta – yritti raiskata miesnäyttelijän (kuva)

Hollywoodista kantautuu jälleen ikäviä uutisia.

13.11.2017 01:45

TV-tuottaja ja musiikkimanageri Benny Medina on joutunut syytösten kohteeksi. Näyttelijä Jason Dottley väittää Medinan yrittäneen raiskata hänet.

Dottleyn mukaan raiskausyritys tapahtui vuonna 2008. Hän sanoi inspiroituneensa kertomaan asiasta Anthony Rappin julkitulon jälkeen.

Dottley oli väitetysti tavannut ystävänsä T. Ashanti Mozellen kanssa Medinan baarissa Hollywoodissa, josta he olivat jatkaneet managerin kartanolle. Dottley arveli tuolloin Medinan olleen romanttisesti kiinnostunut ystävästään Mozellesta.

Kun Mozelle oli uimassa Medinan uima-altaassa, Dottleyn mukaan Medina vei hänet makuuhuoneeseen katsomaan kuvia julkkiksista.

– Hän otti minua rinnuksista kiinni ja heitti minut sänkyyn, Dottley väitti.

Dottley kuvaili Medinaa vahvaksi mieheksi. Medina oli hänen mukaansa sänkyyn heittämisen jälkeen asettanut jalkansa Medinan jalkojen päälle, jotta estäisi tätä kiemurtelemasta.

Dottley sanoi alkaneensa itkemään ja aneli tuottajaa lopettamaan. Moguli ei kuitenkaan lopettanut ja väitetysti toisteli: ”Minä kuule saan sinut! Minä saan sinut!”

Väitetty raiskausyritys keskeytyi, kun Mozelle ryntäsi huoneeseen. Dottleyn mukaan Medina lähetti muutama päivä myöhemmin uhkaavan tekstiviestin.

Medina on työskennellyt muun muassa Jennifer Lopezin, Will Smithin ja Mariah Careyn kanssa. Medina on kiistänyt väitteet.

Alla kuva Medinasta.

Lähde: Deadline

Lisää luettavaa