Raju syytös: Charlie Sheen raiskasi 13-vuotiaan lapsinäyttelijän elokuvan kuvauksissa

LAPD tutkii Hollywoodin pedofiliarinkiä.

9.11.2017 00:10

MovieWeb uutisoi, että Platoon ja Miehen puolikkaat -tähti Charlie Sheen olisi raiskannut 13-vuotiaan lapsinäyttelijä Corey Haimin Lucas -elokuvan kuvauksissa vuonna 1986, jolloin Sheen oli itse ollut 21 vuotta.

Vuonna 2010 kuolleen Haimin ystävä Corey Feldman on vannonut tuovansa Hollywoodin pedofiliaringin julkisuuteen. LAPD tutkii tapausta, josta Feldman on puhunut jo vuosia. Näyttelijä Dominick Brascia oli myös Haimin läheinen ystävä, ja teki uusimman syytöksen koskien juuri Sheeniä.

Feldmanin muistelmissa puhuttiin jo raiskaustarinasta, mutta siinä ei mainittu väitettyä raiskaajaa nimeltä. Brascian tunnustuksen vahvistaa The National Enquirerille myös Sheenin luotettu tuttava vuosien takaa, joka haluaa pysyä anonyyminä. Hän kuitenkin sanoo, että vaikka Sheen myöntää seksin, se on hänen mukaansa ollut molempien suostumuksella ja yhteisymmärryksellä tapahtuvaa.

”Haim kertoi minulle, että hän harrasti seksiä Sheenin kanssa kun he filmasivat Lucasta. Hän kertoi, että he polttivat pilveä ja harrastivat seksiä. Hän sanoi, että he harrastivat anaaliseksiä. Haim sanoi, että tämän jälkeen Sheenistä tuli hyvin kylmä ja tämä torjui häntä. Kun Corey halusi toilailla taas, Charlie ei ollut kiinnostunut”, Brascia kertoo.

Corey Feldman kertoi kirjassaan, että aikuinen mies suostutteli nuorta näyttelijää seksiin kanssaan toteamalla, että on täysin normaalia, että vanhemmilla miehillä ja nuoremmilla pojilla on tällä alalla seksuaalisia kanssakäymisiä.

Kuva sarjasta Miehen puolikkaat

Lisää luettavaa