Syytöksiä kuudelta naiselta: ohjaaja Brett Ratner raiskasi näyttelijättären ja masturboi Olivia Munnin edessä

Hollywoodin seksiskandaali laajenee entisestään. Nyt ohjaaja/tuottaja Brett Ratneria syytetään raiskauksesta ja ahdisteluista. Ratner on ohjannut muun muassa Rush Hour -leffat, Punaisen lohikäärmeen ja vastaavia hittileffoja.

Malli ja näyttelijätär Natasha Henstridge joutui 19-vuotiaaana Ratnerin raiskaamaksi nukahdettuaan ohjaajan sohvalle. Herättyään Ratnerin asunnosta, siellä ei ollut enää muita kuin hän ja ohjaaja. Natasha halusi poistua talosta, mutta Ratner esti hänen poistumisensa. Mies alkoi kosketella itseään ja lopulta pakotti Natashan harjoittamaan oraaliseksiä kanssaan.

– Hän käytti raakaa voimaa tehdessään sen. Jossain vaiheessa minä vain luovutin ja suostuin siihen, Natasha kertoi Los Angeles Timesille.

Tämä tapahtui 1990-luvun alussa, ennen kuin Natashasta oli tullut elokuvatähti. Tämän jälkeen myös Ratner nousi Hollywood-hierarkiassa musavideoiden tekijästä hittielokuvien ohjaajaksi ja tuottajaksi. Muun muassa Oscar-leffa The Revenant on hänen tuottamansa.

Myös Olivia Munn on joutunut ohjaajan seksuaalisen häirinnän kohteeksi. Ratner ohjasi vuonna 2004 Keikka Bahamalla -nimisen leffan. Munn oli toimittamassa ohjaajalle ateriaa tämän traileriinsa, kun Ratner masturboi avoimesti Munnin edessä.

Munn kirjoitti tapahtuneesta esseeseensä vuonna 2010, muttei nimennyt Ratneria. Vudoen päästä tästä Ratner paljasti tv-show’ssa ”panneensa” Munnia, vaikka se ei ole totta. Samana vuonna Munn tapasi Ratnerin Creative Artists Agencyn juhlissa, jossa Ratner kertoi Munnille ejakuloineensa tämän lehtikuvien päälle.

Näyttelijätär Jaime Ray Newman oli juuri nousemassa tähtiin vuonna 2005 Supernatural-sarjan kautta, kun hän tapasi Ratnerin lennolla. Newman oli innoissaan, kun tapasi hittiohjaajaan, mutta heti kun kone oli ilmassa, Ratner alkoi kertomaan Newmanille kaikista niistä tavoista, joilla hän haluaisi harjoittaa seksiä nuoren näyttelijättären kanssa.

Myös kolme muuta naista on kertonut Ratnerin ahdistelleen heitä seksuaalisesti.

Ratner on yhdistetty romanttisesti sellaisiin nimiin kuten Paris Hilton, Lindsay Lohan ja Mariah Carey. Häntä pidetään yhtenä Hollywoodin kovimpana playboyna ja naistenmiehenä.

Kuva: Brett Ratner Hercules-elokuvan kuvauksissa

Lähde: Los Angeles Times

Aiheeseen liittyvät jutut