Bond-tyttö lopetti näyttelemisen vuodeksi – johtui ”kauhistuttavasta” seksuaalisesta ahdistelusta

Vaikutusvaltainen tuottaja asialla.

8.11.2017 03:05

Bond-tyttönäkin muistettu Jane Seymour kertoi ikävästä kokemuksesta menneisyydestään. Kyseinen välikohtaus sai tähden lopettamaan näyttelemisen vuodeksi. Tähti kuvaili kokemustaan kauhistuttavaksi.

Vuoden 1973 Bond-elokuvassa Elä ja anna toisten kuolla Solitairea esittänyt Seymour joutui valta-asemassa olevan tuottajan ahdistelemaksi.

– Hän oli todella kuuluisa. Hollywoodin vaikutusvaltaisin mies siihen aikaan, Seymour aloitti.

– Olen kertonut kaikille, että olet täydellinen tähän rooliin… nyt on sinun vuorosi, Seymour kertoi tuottajan sanoneen.

Tämän jälkeen tuottaja oli laskenut kätensä Seymourin reisien päälle. Näyttelijä sanoi tämän jälkeen ristineensä jalkansa ja siirtyneensä pitkää sohvaa pitkin kauemmaksi vaatien samalla välittömästi taksin soittamista.

Tuottaja lopetti ahdistelunsa, mutta vaati tähteä olemaan puhumatta tapauksesta kenellekään. Tuottaja uhkasi niin ikään, että jos näyttelijä kertoisi asiasta, Seymour ei koskaan enää näyttelisi missään. Tähti matkusti tämän jälkeen takaisin kotiinsa Englantiin ja lopetti näyttelemisen vuodeksi.

Kahden vuoden kuluttua Seymour sanoi keränneensä rohkeutensa ja menneensä juhliin tuottajan kotiin. Seymourin mukaan tuottaja ei enää muistanut tapausta ja auttoi Seymouria saamaan roolin vuoden 1980 Somewhere in Time -elokuvassa.

– Jos sinulle annetaan moinen mahdollisuus ja olet näyttelijätär, olet kunnianhimoinen ja haluat roolin, se on ok, Seymour selitti asiaa.

Seymour lisäsi, että kenenkään elantoa ei saisi uhata.

Lähde: Daily Mail

Lisää luettavaa