Vain yksi uhri selvisi sarjamurhaaja Dahmerin kynsistä – pakeni ”onnella ja nopealla ajattelulla”

Rankka sarja on katsottavissa Netflixissä, ja tänään palveluun lisätään dokumenttisarja samasta aiheesta.

7.10.2022 05:30

Viime aikoina on kohistu uudesta, tositapahtumiin perustuvasta Netflix-sarjasta Monster: The Jeffrey Dahmer Story. Se kertoo yhdysvaltalaisesta sarjamurhaajasta Jeffrey Dahmerista, joka aiheutti kauhua Milwaukeessa vuosien 1978 ja 1991 välisenä aikana.

Yksi tappajan uhreista on Tracy Edwards. Hän kertoi, miten pääsi pakenemaan hirviömäisen sarjamurhaajan Dahmerin kynsistä. Asiasta kerrotaan tänään perjantaina Netflixiin lisättävässä kolmiosaisessa dokumenttisarjassa.

Tuolloin 32-vuotias Edwards tapasi Dahmerin baarissa Wisconsinissa. Hän suostui lähtemään Dahmerin kotiin, kun sarjamurhaaja tarjosi tälle 100 dollaria.

Dahmer laittoi makuuhuoneessaan Edwardsille käsiraudat, mutta hän onnistui keplottelemaan niin, ettei hänellä ollut kuin yksi käsirauta ranteessaan.

– Dahmer laittoi sitten näkymään elokuvan Manaaja III, ja Dahmer alkoi päästä elokuvan tunnelmaan, Dahmerin johtava puolustusasianajaja Gerald Boyle kertoi Netflix-dokumentin tekijöille.

– Hän alkoi muuttua hulluksi, oli liikkumattomana, istui ja keinui edestakaisin tuolissa, piti outoja ääniä ja puhui kielillä. Tracy alkoi käyttäytyä kuin he olisivat kavereita, koska hän tiesi, että hänen täytyisi paeta tai hänet tapetaan, Boyle jatkoi.

Edwards kertoi paostaan myöhemmin uutislähetyksessä. Hän sanoi päässeensä pakoon pelkän onnen ja nopean ajattelun ansiosta.

– Sanoin hänelle, että minun täytyy mennä vessaan. Ja kun kävelin hänen ohitseen, löin häntä, Edwards kuvaili.

– Ja sen jälkeen juoksin ovelle, ja Jumalan täytyi olla kanssani, koska hänellä oli siellä kahdeksan erilaista lukkoa, ja avasin juuri oikean lukon niistä kaikista, Edwards jatkoi.

Paon jälkeen Edwards törmäsi poliiseihin ja ilmoitti heille kokemastaan. Poliisi tutki sen jälkeen Dahmerin kodin, ja he olivat kauhuissaan löytämistään polaroid-kuvista, joissa oli paloiksi leikattuja uhreja. He löysivät myöhemmin ruumiinosia, mukaan lukien kaksi luurankoa.

Edwards oli syyttäjien tähtitodistaja Dahmeria vastaan ​​käydyssä oikeudenkäynnissä vuonna 1992, ja hänellä oli keskeinen rooli Dahmerin tuomiossa.

Monster: The Jeffrey Dahmer Story on parhaillaan katsottavissa Netflixissä. Conversations With a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes -dokumenttisarja lisätään palveluun tänään 7. lokakuuta 2022. Alla molempien sarjojen trailerit.

Lue myös: Oletko huomannut House of the Dragonin teknisen outouden? Osa faneista vetänyt herneen nenään – Episodi.fi


Lähde: Metro

Lisää luettavaa