Väkivaltaisuudestaan tunnettu kulttisarja saattaa saada odotettua jatkoa

Hannibal-tv-sarja ilmestyi viime vuosikymmenen alussa.

4.2.2024 21:54

Tanskalainen näyttelijä Mads Mikkelsen oli vastikään Business Insiderin haastattelussa ja kertoi positiivisia uutisia koskien Hannibal-televisiosarjaa, jossa hän esitti pääosaa vuosina 2013-2015.

Kulttisarjaksi muodostunut teos oli moderni ote kannibaali-psykiatri Hannibal Lecteristä. Bryan Fullerin luoma sarja muistetaan erityisesti estetiikastaan ja rajusta väkivaltaisuudestaan. Hannibalia katsoessa ei todella kannattanut samaan aikaan syödä.

Hannibal päättyi kolmannen kauden jälkeen alhaisten katsojalukujen takia, mutta niin fanit kuin tekijätkin ovat elätelleet toivoa neljännen kauden tuottamisesta. Mikkelsenin tuoreet kommentit rikkovat hiljaisuuden sarjan jatkon suhteen lupaavalla tavalla.

”Ei ole mikään salaisuus, että me kaikki, näyttelijät ja Bryan, haluamme palata takaisin. Sen on tapahduttava lopulta ennemmin tai myöhemmin, koska emme nuorene, eikö niin? Mutta itse tarina voi hypätä, siinä voi olla aukko, mikä on hyvä. Joten kyse on kodin löytämisestä sille, mutta mitään konkreettista ei ole nyt.

Miksi näin on? Minä en tiedä. Rakastamme sarjaa, ja näyttää siltä, ​​että myös monet muut ihmiset pitävät siitä. –– Hänellä on muutama idea, Bryanilla. Joten en voi paljastaa yhtään mitään, jos aloitamme, mutta olen varma, että he tekevät sen jotenkin.”

Hannibalin voi katsoa paraikaa SFAnytime-palvelusta, kolmatta kautta lukuunottamatta. Sarjan muissa rooleissa Hugh Dancy, Hettienne Park, Caroline Dhavernas, Gillian Anderson ja Laurence Fishburne. Alla ensimmäisen kauden traileri

Lisää luettavaa