Valkokankaalla parhaita kavereita, mutta kulisseissa kipinöi – nämä elokuvatähdet eivät tulleet toimeen keskenään

Kuvauksissa voi sattua ja tapahtua.

1. Kenny Baker ja Anthony Daniels – Star Wars

r2d2-and-c3po-star-wars

Ehkä tunnetuimpia tappelupukareita ovat Star Wars -droideja esittäneet Kenny Baker (R2-D2) ja Anthony Daniels (C-3PO). Kipinöitä sinkoili kenties myös valkokankaalla, mutta myös kulisseissa.

– Daniels ajatteli olevansa George Lucasille suurin lahja koskaan . Minua hän piti nobodyna, joka operoi robottia, joka ei tuonut mitään pöytään näyttelemisen kannalta, Kenny Baker kertoi haastattelussa vuonna 2011.

Daniels puolestaan sanoi, ettei koskaan nähnyt Bakeria ja että hän voisi tästä syystä olla vaikka ämpäri.

 

2. Josh Hartnett ja Harrison Ford – Murha Hollywoodissa

hollywood-homicide-harrison-ford-josh-hartnett

Valkokankaalla parivaljakko näytteli vanhempaa Los Angelesin poliisia ja nuorempaa kollegaa. Kun kamerat eivät pyörineet, he istuivat hiljaa tai vaihtoivat loukkauksia.

– Oli aikoja, että me istuimme autossa tekemässä kohtausta, eikä kumpikaan sanonut toiselleen mitään tuntiin, Hartnett kertoi.

Kinastelu jatkui tiettävästi lehdistökiertueella. Hartnett epäili, että hänen täytyi kestää eräänlainen ”testijakso”. Lopulta tähdet tulivat jotenkuten toimeen keskenään.

 

3. Jim Carrey ja Tommy Lee Jones – Batman Forever

gallery-1482426901-tommy-lee-jones-two-face-harvey-dent-jim-carrey-riddler-edward-nygma-the-batman-forever-vendetta-tommy-lee-jones-vs-jim-carrey

Vaikkakin molempien yhteisenä tavoitteena oli elokuvassa Batmanin päänahka, he eivät tulleet kovinkaan hyvin toimeen keskenään. Carrey väitti Jonesin halanneen häntä ja sanoneen: ”Minä vihaan sinua. En todella pidä sinusta.” Carrey kysyi hölmistyneenä mistä on kyse, johon Jones oli vastannut: ”En kestä pelleilyäsi.”

 

4. Bill Murray ja Lucy Liu – Charlien enkelit

lucy-liuy-bill-murray-charlies-angels

Bill Murray tiettävästi kritisoi kuvauksissa Lucy Liun näyttelemistä. Tämä johti väitetysti siihen, ettei Murray palannut jatko-osaan. Toisen version mukaan tilanne ei kuitenkaan ollut niin paha kuin väitettiin. Murray väitti sanoneensa Liulle vain: ”Kuinka voit haluta sanoa nämä repliikit? Nämä ovat niin hulluja.”

 

5. Shia LaBeouf ja Tom Hardy – Lawless

shia-labeouf-tom-hardy-lawless

Lawless-elokuvan kuvauksissa heiluivat väitetysti jopa nyrkit. Hardy kertoi LaBeoufista: ”Shia löi minulta tajun kankaalle. Hän on paha, paha poika. Hän on. Hän on myös melko uhkaavan oloinen. Hän on pelottava kaveri.”

Ohjaaja John Hillcoat väitti, ettei Hardy menettänyt tajuntaansa, mutta myönsi näyttelijöiden tapelleen. Tilanne oli hänen mukaansa päättynyt, kun molempia näyttelijöitä oli estetty pääsemästä toistensa kimppuun.

Lähde: Digital Spy, Contact Music

Aiheeseen liittyvät jutut