Valokuvaaja syyttää Bill Murrayn ahdistelleen häntä uhaten väkivallalla – Murraylta tilanteessa jäätävä kuitti

Kaikkea sitä.

22.8.2018 18:15

Valokuvaaja Peter Simon syyttää Bill Murrayn ahdistelleen häntä Lola -ravintolassa pari viikkoa sitten. Simon kertoi poliisille saaneensa toimeksiannon kuvata ravintolavieraita Martha’s Vineyard Timesille, kunnes Murray kävi häneen käsiksi ja kaatoi juoman hänen päälleen.

Boston Globelle kuvaaja puolestaan kertoi, että Murray keskeytti hänen kuvakatselmuksensa ottaen hänestä takaa kiinni, kääntäen hänet ja tyrkäten hänet läheistä ovea vasten. Simon kertoo Murrayn myös uhkailleen vahingoittaa häntä fyysisesti ja heittävänsä hänet ulos ravintolasta.

Murray kertoi poliisille, että Simon otti hänestä kuvia ja ahdisteli häntä, samalla kun Murray itse piti hiljaisesti huolta omista asioistaan. Simon kertoi kysyneensä näyttelijältä ”tiedätkö kuka olen”, viitaten omaan maineeseensa julkkiskuvaajana. Tähän Murray oli osuvasti sivaltanut takaisin: ”Tiedätkö kuka minä olen?”

Asia ei mennyt kuitenkaan aivan valokuvaaja Simonin suunnitelmien mukaan, sillä poliisi on antanut kuvaajalle porttikiellon ravintolaan ravintolan omistajan lausunnon vuoksi. Hänen mukaansa kuvaaja oli saapunut paikalle nimenomaan Murrayn kuvausmielessä. Omistaja muistutti, ettei kuvaajalla ole mitään asiaa kuvata ketään ravintolassa asioivia, ja että Simon oli ”pääasiallisesti ärsyttävä”. Uutisesta kertoi Variety.

Kuva elokuvasta Päiväni murmelina

Lisää luettavaa