Vau! Paul Verhoeven haluaa tehdä jälleen yhteistyötä Schwarzeneggerin kanssa – elokuvakin jo selvillä

Hyvältä kuulostaa.

13.3.2017 05:57

Varsin pitkään Hollywoodista maanpaossa ollut ohjaaja Paul Verhoeven haluaa tiettävästi jälleen tehdä Hollywood-elokuvan. Eikä ihan kenen tahansa kanssa, vaan Arnold Schwarzeneggerin.

Parivaljakolla on kokemusta aiemmasta yhteistyöstä loistavassa Total Recall -elokuvassa. Tällä kertaa Verhoeven haluaisi, kenties yllättäen, ohjata jatkoa Conan-elokuville. Suorapuheisuudestaan tunnettu Verhoeven ei myöskään perusta elokuvista, joita Schwarzenegger on tehnyt poliitikon uransa jälkeen.

– Käsikirjoitukset joita hän on tehnyt viime aikoina eivät edusta parasta Arnoldia. Fanit sanovat aina, että he haluavat minun tekevän jatkoa Conan – barbaarille, Verhoeven kertoi.

Schwarzeneggerin tähdittämästä Conan-jatko-osasta on olemassa viilausta tarvitseva käsikirjoitus, joten ehkä jatko-osa vielä nähdään.

Verhoeven haluaisi niin ikään tehdä komedian Woody Allenin käsikirjoituksesta, jos sellaista hänelle tarjottaisiin. Verhoevenin uusin elokuva Elle oli arvostelumenestys ja se voitti myös Golden Globen parhaasta ulkomaalaisesta elokuvasta ja naispääosasta, joten se avannee kiistellylle ohjaajalle jälleen mielenkiintoisia mahdollisuuksia.

Lähde: Hollywood

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia