Vau! Star Wars: Episodi 9 -leffasta tuli kertaheitolla mielenkiintoisempi! (spoileri)

Spoilerivaara!

Star Wars: The Last Jedi -elokuva jätti jotkut kaipaamaan enemmän tai erilaista Luke Skywalkeria. Heidän toiveensa on ehkä toteutumassa.

Se on ollut jo selvillä, että Luken näyttelijä Mark Hamill on mukana trilogian viimeisessä osassa. Uuden huhun mukaan hänen roolinsa tulee olemaan kuitenkin muutakin kuin näyttäytyminen voimahaamuna Yodan tyyliin.

Cinema Blend -julkaisun kuuleman väitteen mukaan Luke nähdään trilogian viimeisessä osassa erittäin voimakkaana hahmona. Tiettävästi hänen voimansa ovat niin suuret, että hän voisi tuhota vaikka tähtihävittäjän.

Raportoidusti elokuvassa nähdään iso taistelu hiekkaplaneetalla, jossa taivaan täyttävät tähtihävittäjät, TIE-hävittäjät ja X-siipialukset. Jossain vaiheessa kuvaan astuu mustakaapuinen hahmo, joka ojentaa mekaanisen kätensä (Luke Skywalker?).

Tämän jälkeen hän tuhoaa yhden tähtihävittäjistä pelkästään voiman avulla. Aluksen putoaminen maahan puolestaan aiheuttaa shokkiaallon, joka täyttää maiseman hiekasta.

Cinema Blend arvelee, että kyseessä saattaisi olla takauma. Kirjassa The Legends of Luke Skywalker nimittäin on vastaavanlainen kohtaus.

Episodi 9 nähdään teattereissa joulukuussa 2019.

Lähde: Cinema Blend

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut