Vauvaonnittelut! Supernatural-tähdet saivat yhteistä perheenlisäystä

Iloisia uutisia.

10.2.2024 19:45

Näyttelijäpariskunta Rob Benedict ja Ruth Connell ovat saaneet ensimmäisen yhteisen tyttären. He kertovat lapsen syntyneen 12. tammikuuta.

Nimekseen tyttö on saanut Margaret Vivian Benedict.

Kumpainenkin vanhemmista julkaisi omassa sosiaalisessa mediassaan lähikuvan vauvasta ja omista käsistään. Pienokaisen kasvoja ei siis päästä näkemään. Kuvatekstit kertovat vanhempien olevan hyvin onnellisia perheenlisäyksestä ja saamastaan läheistensä tuesta.

Benedict ja Connell tapasivat kuvatessaan yhdessä pitkään jatkunutta sarjasuosikki Supernaturalia; Benedict oli mukana tuotannossa sen viidennestä tuotantokaudesta eteenpäin, kun taas Connell liittyi joukkoon sarjan 10. kaudella. Heillä tulee tänä vuonna täyteen viisi vuotta yhteistä taivalta.

Benedict on näytellyt myös sarjoissa Lucifer, The Winchesters ja Felicity. Hänet tullaan näkemään myös useamman Supernatural-kollegansa tapaan The Boysin seuraavalla tuotantokaudella. Connellin työtä on puolestaan voinut nähdä niin ikään The Winchestersissa sekä Doom Patrolissa.

Margaret on jo viides lapsi, jonka voidaan katsoa syntyneen Supernaturalin pitkäikäisyyden ja suuren suosion seurauksena. Sarjan toinen päätähti, Jared Padalecki, tapasi vaimonsa Genevieven sarjan neljännen kauden kuvauksissa ja heillä on kolme yhteistä lasta. Mark Sheppard puolestaan tapasi nykyisen vaimonsa Sarahin sarjan fanitapahtumassa ja heillä on yksi yhteinen lapsi.

Alla Supernaturalin finaalikauden virallinen traileri.

Lisää luettavaa