Vielä hetken Netflixissä: Järkytystä aiheuttanut brutaali väkivaltaelokuva – haluttiin kieltää ja Donald Trumpkin älähti

IMDb-arvosana on 6,5.

27.10.2022 04:30

Netflixissä on vielä hetken Damon Lindelofin ja Jason Blumin tuottama elokuva The Hunt, joka tarjoaa melkoisen kieroa väkivaltaviihdettä. The Huntin voi halutessaan ajatella käsittelevän myös räjähdysherkkiä yhteiskunnallisia aiheita ja kahtiajakautunutta Amerikkaa.

Väkivaltatrillerissä seurataan ryhmää ihmisiä, jotka heräävät syrjäisessä metsässä suukapula suussaan. Kukaan ei tiedä, mistä on kyse. Kohta ryhmä kuitenkin löytää laatikon läheiseltä pellolta – ja se on täynnä aseita. Pian alkaa jahti.

Leffan pääosissa nähdään Hilary Swank, Betty Gilpin, Ike Barinholtz, Emma Roberts ja Ethan Suplee. Ohjaajana on Craig Zobel.

Elokuvan ensi-ilta jouduttiin perumaan syksyllä 2019 Yhdysvalloissa tapahtuneiden joukkoampumisten vuoksi, ja se sai ensi-iltansa maaliskuussa 2020. Donald Trump kritisoi elokuvaa jo ennakkoon sen juonen vuoksi, joka tulkittiin niin, että liberaalit tappavat siinä konservatiiveja. Elokuva poistuu 5.11.2022. Alla traileri.

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa