Vielä hetken Netflixissä: Loistavaa supersankariviihdettä vuodelta 2019 – naistähti pelkäsi pääosan esittäjän tukehtuvan oksennukseen

IMDb-arvosana on 7,5.

Netflixin valikoimassa on vielä kotvan pätevä supersankarileffa Spider-Man: Far From Home (2019).

Supersankaritkin saattavat joskus olla loman tarpeessa. Koulun matkalla Eurooppaan uusi uhka kuitenkin pakottaa Peter Parkerin heilauttamaan itsensä toiminnan keskelle.

Episodin neljän tähden arvostelussa tuumittiin seuraavasti:

”Elokuvan ensimmäinen puolisko on juuri sitä, mitä siltä toivoikin. Hahmojen rakentelua ja syventämistä – Marvel-tyyliin usein asiat läskiksi heittämällä. Erityiskiitoksen saa Silicon Valley -tähti Martin Starrin esittämä luokanopettaja, Mr. Harrison, joka tarjoaa elokuvan parhaimpia nauruja.”

Elokuvan toiselle tähdelle Zendayalle on kehittynyt yllättävä huolenaihe. Hän nimittäin pelkää Hollandin puolesta tämän rooliasun vuoksi.

– Se pelottaa minua koko ajan. Se, että kun hän pitää sitä yllään, koska se kaikki on yhtä ja samaa, eikä maskia voi ottaa pois… Pelkään koko ajan, että hän työskentelee liian kovasti, oksentaa ja sitten tukehtuu! Ajattelen sitä koko ajan. Se on todella pelottavaa, Zendaya vuodatti.

Elokuva poistuu suoratoistopalvelusta 29.9.2021. Alla traileri.

Lue myös: Samuel L. Jackson ärsyyntyi Spider-Man: Far From Home -elokuvan julisteen virheestä – ”Mitä v**tua” | Episodi.fi

YouTube video

Lähde: CBR

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut