Vielä hetken Netflixissä: Nappivalinta krapulaviihteeksi! Hittileffa tarjoaa harvinaisen taidokkaita toimintakohtauksia

Kolmen tähden toimintaleffa.

John Wick: Chapter 3 – Parabellum (2019) poistuu Netflixin valikoimasta 31. elokuuta.

Suositun toimintaelokuvasarjan kolmannessa osassa John Wick on erotettu salamurhaajakillasta ja saa peräänsä maailman armottomimmat palkkamurhaajat, jotka ovat Wickin päästä luvatun palkkion perässä.

Pääosissa nähdään Keanu Reeves, Halle Berry, Laurence Fishburne, Anjelica Huston, Ian McShane, Mark Dacascos, Asia Kate Dillon ja Lance Reddick.

Edeltäjiensä tavoin Parabellum menestyi hyvin lippuluukuilla: 75 miljoonan dollarin budjetilla tuotettu leffa keräsi maailmanlaajuisesti 326,7 miljoonan dollarin lipputulot.

Parabellumin Rotten Tomatoes -prosentti on 89. Episodin arviossa elokuva sai kolme tähteä. Alla otteita arviosta.

”Taidokas koreografia rinnastetaan elokuvassa osoittelevasti balettiin ja ikään kuin viitataan, että eräänlaista taidetta tämäkin on. Taiteeksi sanominen on liioittelua: John Wick 3 on suoraviivaista väkivaltaviihdettä, mutta pakko myöntää, että toimintakohtaukset on toteutettu harvinaisen taidokkaasti.”

”On olemassa ihmistyyppi, joka katsoo sunnuntaisin krapulassa toimintaviihdettä ja syö pizzaa, ja siihen tarkoitukseen John Wick: Chapter 3 – Parabellum on varmasti nappivalinta. Kriittisin silmin katsottuna se on kuitenkin kokonaisuutena keskinkertainen. Suurin vaara on siinä, että yksitotisesta toiminnasta saa yliannostuksen. Reilut kaksi tuntia suoraviivaista toimintaa muuttuu puuduttavaksi, vaikka mittelöt näyttäisivät kuinka hyviltä.”

Katso traileri alta.

YouTube video

Lähtewt: Flixable, Box Office Mojo

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut