Vielä hetken Netflixissä: Oscar-palkittu koko perheen seikkailu – pääosan esittäjä nykyään jatkuvasti lain kanssa napit vastakkain

Myös Golden Globe -voittaja.

4.10.2017 07:05

Netflixissä on vielä hetken aikaa nähtävänä koko perheen seikkailuelokuva Babe – urhea possu (1995). Se poistuu suoratoistopalvelusta 6.10.2017.

Elokuvan pääosissa nähdään possun lisäksi veteraaninäyttelijä James Cromwell. Hän on oikeassa elämässä aktivisti ja on puolustanut niin luontoa kuin eläimiäkin.

Tähti on joutunut kuitenkin aktivisminsa vuoksi ongelmiin lain kanssa. Hän istui jo seitsemän päivää vankeudessa, koska ei suostunut maksamaan saamiaan sakkoja. Nyt miestä uhkaa jo 90 päivän vankeustuomio. Voit lukea asiasta lisää alla olevista aiheeseen liittyvistä jutuista.

Itse elokuvan tarina kertoo possusta, joka haluaa lampaiden paimennuksen mestariksi. Leffan eläimillä on myös taianomaisesti kyky puhua.  Elokuva menestyi aikoinaan hyvin ja se kelpasi myös kriitikoille.

James Cromwell oli roolistaan ehdolla parhaan miespääosan Oscar-palkinnon saajaksi. Elokuva voitti lopulta Oscarin parhaista efekteistä.

Lisää luettavaa