Vielä hetken Netflixissä: Takuulla viihdyttävää komediallista draamaa – näyttelijättären vartalo korvattiin toisella alastonkohtauksessa

IMDb-arvosana on 7,4.

Netflixin valikoimassa on vielä hetken aikaa katsottavana elokuva Up in the Air (2009).

Leffan tarinassa Ryan Bingham on yrityssaneerausammattilainen, jonka korkealentoinen elämä menee vaakalaudalle tavattuaan unelmiensa naisen, Alexin.

Vera Farmigan vartalo kuuluu kaksoisolennolle hänen alastonkohtauksessaan. Farmiga perusteli tätä sillä, että hän oli vastikään synnyttänyt. Farmiga vitsaili, ettei äidinmaidon valuminen olisi ollut sopivaa. Leffassa nähdään myös muun muassa George Clooney, Anna Kendrick sekä Jason Bateman.

Episodin arvostelussa tuumittiin näin:

”Elokuva ei todennäköisesti olisi yhtä vakuuttava tai viihdyttävä ilman sen erinomaisia näyttelijöitä, jotka saivat myös Golden Globe -ehdokkuudet. George Clooneyn (parhaan miespääosan ehdokkuus) lämmin mutta samalla kiusoitteleva charmi toimii aina, vaikka se tuntuukin välillä liian laskelmoidulta. Clooney patsastelee ehkä näennäisesti valokeilan keskipisteessä, sillä elokuvan todelliset tähdet ovat Vera Farmiga ja Anna Kendrick (parhaan naissivuosan ehdokkuudet). Farmigan ja Clooneyn välinen sanailu on herkullista, mutta viettelevän vetovoimainen Farmiga vetää pidemmän korren kiinnostavuudessa. Kendrickin hahmo on yhtä aikaa ärsyttävä, säälittävä ja ennen kaikkea samastuttava. Nuori lupaus on uskottava draamanäyttelijä, joka pääsee esittelemään myös harvinaislaatuisen osuvia komediennen kykyjään.”

Elokuva poistuu suoratoistopalvelusta 31.5.2021. Alla traileri.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut