Viidellä naisella kamalia väitteitä koomikko ja näyttelijä Louis CK:sta – ”Sen jälkeen hän todella teki sen”

Paljastukset viihdeteollisuuden seksuaaliahdisteluista jatkuvat.

New York Times teki paljastusjutun kuuluisasta koomikosta Louis CK:sta. Artikkelissa viisi naista kertoo koomikon ahdistelleen heitä seksuaalisesti.

Jutun alussa koomikot Dana Min Goodman ja Julia Wolov kertovat, miten he suostuivat Louis CK:n pyyntöön tulla ”yömyssylle” hänen hotellihuoneeseensa Aspenissa vuonna 2002. Koska naiset olivat yhdessä, he ajattelivat olevansa turvassa.

Heti heidän päästyään hotellihuoneeseen, CK väitetysti kysyi voiko ottaa peniksensä esiin. Parivaljakko nauroi asialle ensin luullen sitä koomikon vitsiksi. Naisten mukaan hän kuitenkin riisuutuikin täysin alasti ja alkoi masturboida. Naisilla oli ensin aikeena kertoa asiasta julkisesti, mutta he perääntyivät tajutessaan, että sillä olisi seurauksia heidän uralleen.

Samassa artikkelissa myös koomikot Abby Schachner, Rebecca Corry sekä nimettömänä pysyttelevä nainen syyttävät CK:ta ahdistelusta. Heidän tarinansa ovat samantyyppisiä kuin Goodmanin ja Wolovin kertomus.

Naisten kertomusten perusteella CK:sta piirtyy kuva miehestä, jolla on tapana ylittää sopivat rajat naiskollegoidensa suhteen esimerkiksi paljastamalla itsensä tai masturboimalla heidän edessään. Myöhemmin CK on pyydellyt naisilta anteeksi.

– Surullista kyllä, olen tietoinen, että Louis CK:n uhrit eivät ole paitsi todellisia niin myös ystäviäni koomikkoyhteisössä, koomikko Tig Notaro kertoi jutussa.

Lähde: AV Club

Aiheeseen liittyvät jutut