Vuoden 2012 kuumimmat stripparit palaavat – XXL-koossa

29.3.2014 11:19

Yllätyshitti Magic Mike tehtiin noin 7 miljoonalla dollarilla ja se takoi lippuluukuilla yli 160 miljoonaa, joten jatko-osa ei ollut mikään yllätys. Elokuvasta ei kuitenkaan ole tullut virallista tietoa, vain Channing Tatumin twiittaama kuva, jossa hän omien sanojensa mukaan oli kirjoittamassa jatko-osaa. Eilen toinen Magic Miken tähti, Joe Manganiello kertoi epävirallisesti, että jatko-osa on todellakin tapahtumassa ja virallinen ilmoitus tullee pian. Ja nyt se on tullut.

Magic Miken jatko-osa, nimeltään Magic Mike XXL, on ollut jo tovin kirjoituspöydällä ja sitä käsikirjoittavat sekä Channing Tatum että ensimmäisen elokuvan kirjoittanut Reid Carolin. Kuvaukset alkavat ensi syksynä ja ohjaajakin on löytynyt: Greg Jacobs, joka on toiminut tuottajana ja apulaisohjaajana lähes jokaisessa Steven Soderberghin elokuvassa. Soderbergh itse toimii elokuvassa vastaavana tuottajana, mutta ohjaajavalinta menee selvästi kotiin päin.

Magic Mikesta tutun stripparijoukon oletetaan palaavan myös jatko-osaan, mutta virallista tietoa näyttelijöistä ei vielä ole.

(Episodi/ML)

Lisää luettavaa