Oliko tämä vuoden 2014 huonoin elokuva? Katso Bottom 10

31.12.2014 15:00

Internet on täynnä vuoden parhaiden elokuvien listoja, joten tässä vastapainoksi Episodin vuoden huonoimmat elokuvat.

Episodin Toimituksen suosikit -taulukkoon annettujen tähtien perusteella vuoden huonoimman elokuvan kyseenalaisen kunniamaininnan saa Transformers – Tuhon aikakausi.

Neljännen Transformers-elokuvan näki teatterissa kolme Episodin arvostelijaa, ja kaikki antoivat sille yhden tähden.

Kaksi muutakin elokuvaa sai keskimäärin yhden tähden. Nämä elokuvat olivat Nälkäpeli-parodia Huikopeli ja suomalais-sveitsiläinen riippumaton tuotanto Tappava talvi. Nämä leffat saivat tähtiä kuitenkin vain kahdelta arvostelijalta, joten Tuhon aikakauden kohdalla tuomio on selvempi. Transformers – Tuhon aikakausi  on vuoden huonoin teattereissa nähty elokuva!

Jaettu kakkostila tulee siis Huikopelille ja Tappavalle talvelle. Step Up: All In -tanssileffan yksi tähti tuli taas vain yhdeltä sen nähneeltä arvostelijalta, joten se pääsi listalle ”vasta” neljänneksi, vaikka keskiarvo on sama 1,0.

Seuraavassa Top 10 Episodin huonoimmat elokuvat. Tai siis Bottom 10:

1. Transformers – Tuhon aikakausi (tähtien keskiarvo 1,0)
2. Huikopeli (1,0)
2. Tappava talvi (1,0)
4. Step Up: All In (1,0)
5. Se toinen nainen (1,25)
6. Lomapainajainen (1,33)
6. Need for Speed (1,33)
6. Valekytät (1,33)
9. Legendat kehässä (1,5)
9. Paranormal Activity: Merkityt (1,5)

Transformers – Tuhon aikakausi -elokuvan huonous on kuitenkin suhteellista. Episodin Kotiteatteri-osiossa TET-harjoittelija Kalle Grönroos antoi Tuhon aikakaudelle kolme tähteä, joten aivan kaikki eivät pidä sitä vuoden huonoimpana elokuvana. Toimituksen suosikit -taulukkoon tähtiä antaneiden Episodin arvostelijoiden mielipide on kuitenkin selvä.

(Episodi/JH)

Lisää luettavaa