Vuosituhannen vaihteen pikkutuhma komedia saa fanit vieläkin huutelemaan näyttelijälle – ”Ei se ollut edes hahmoni!”

Vuonna 1999 ensi-iltansa saanut ja yhteensä kahdeksan elokuvan mittaisen sarjan synnyttänyt American Pie -elokuva aiheuttaa vieläkin faneissa vahvoja reaktioita.

25.3.2018 12:00

Kukaan milleniumin tienoilla nuoruuttaan elänyt ei voi olla muistamatta tuon ajan kohutuinta elokuvaa, jota teinit ja nuoret aikuiset rakastivat ja joka yhtä lailla kauhistutti vanhempia. American Pie jatkui sekä jatko-osilla että spin-off-elokuvilla vuoden 2012 American Reunion -elokuvaan asti.

Ilmeisesti fanien mielestä elokuvista ei ole kulunut paljoakaan aikaa, sillä niin hanakasti ainakin Eddie Kaye Thomas saa kuulla roolistaan. Oikeastaan Paul Finchiä näytellyt Thomas ei saa kuulla huutelua omasta roolihahmostaan vaan roolihahmonsa kuuluisasta valloituksesta. Luokkakaverinsa Stifflerin äitiä muistettavasti kuolannut Finch saa elokuvassa unelmilleen täyttymyksen, ja niinpä Thomas saa vielä tänäkin päivänä kuulla aiheesta.

– Ihmiset katsovat minua, ja he osoittavat, ja he huutavat ”Stiflerin äiti!” Ei se ollut minun hahmoni.

Aiheella The Late Late Show with James Corden -ohjelmassa vitsaillut Thomas kertoi myös erityisesti brittien villiintyvän hänet nähdessään.

Katso haastattelu alta!

Lisää luettavaa