The Walking Dead -tähti mukana tulevalla kaudella ainakin osittain – mutta uusi sarja saattaa hankaloittaa jatkoa

Näyttelijä Lauren Cohan vahvisti hiljattain olevansa mukana zombi-sarjan tulevalla kaudella mutta uusien tietojen mukaan ei aivan täysipäiväisesti uuden sarjansa takia.

29.5.2018 15:15

Pitkin talvea ja kevättä on spekuloitu Maggien eli näyttelijä Lauren Cohanin jatkoa AMC-kaapelikanavan huippusuositussa The Walking Dead -sarjassa, sillä hänen sopimuksensa oli katkolla ja kysyntä huipussaan.

Huhtikuun lopulla Cohan vahvisti itse palaavansa sarjan pariin syksyllä alkavalle 9. tuotantokaudelle, mutta uudet tiedot kertovat tilanteesta paremmin.

Alan sivustot Deadline ja TVLine kertovat Cohanin sopimuksen kattavan vain kuusi jaksoa kauden ensimmäisen puolikkaan kahdeksasta jaksosta. Hänen osallistumisensa sarjan 9. kauden toiselle puolikkaalle on vielä täysin epävarmaa, sillä hänen uusi sarjansa saattaa sekoittaa kuviot.

Pari viikkoa sitten julkistettiin Cohanin uuden sarjan Whiskey Cavalierin saaneen ensimmäisen kauden tilauksen ABC-kanavalta. Cohanin sopimus antaa mahdollisuuden The Walking Deadin jatkamiseen, jos aikataulut sopivat yhteen, eli Cohanin jatko TWD:ssä ei ole vielä kiveen kirjoitettu.

 

Lähde: TVLine.

Lisää luettavaa