The Walking Dead -tähti oli niin hermostunut, ettei uskaltanut katsoa muita silmiin sarjan alussa – ”Muut olivat hyvää pataa keskenään”

The Walking Dead alkaa jälleen piakkoin.

4.10.2017 05:35

Suositun The Walking Deadin näyttelijäkaartista on pudonnut jo monta monituista henkilöä pois. Eräs katsojien suosikki on kuitenkin edelleen jäljellä – Norman Reedusin esittämä Daryl Dixon.

Dixon esittää sarjassa kovaksikeitettyä motoristia, joka keskittyy enemmän tekemiseen kuin puhumiseen. Kovan kuoren alta paljastui kuitenkin hiljalleen myös hyvä sydän.

Reedus kertoi haastattelussa kokeneensa olonsa epävarmaksi liityttyään sarjaan. Tähän vaikutti muun muassa se, että hän liittyi näyttelijäkaartiin myöhemmin kuin muut. Lisäksi hän ei tunnistanut tuottaja-ohjaaja Greg Nicoteroa ensimmäisenä kuvauspäivänään.

– Hän oli zombieksi meikattuna, enkä oikeastaan tuntenut ketään. Muut olivat jo tehneet pressikiertueita yhdessä. Minä olin superhermostunut, kun muut olivat hyvää pataa keskenään, Reedus paljasti.

– Sitten Greg tuli ja kysyi, ”Hei ukko, miten menee? Miten eka päivä sujuu?” Minä mietin, että kuka helvetti tuo on, koska hän oli zombieksi meikattuna, Reedus nauratti.

Näyttelijän sekaannus Nicoteron identiteetistä vain lisäsi kokemusta ulkopuolisuuden tunteesta.

– Kaikki miettivät, että kuka tämä uusi kossi on, Reedus jatkoi.

Esimerkkinä Reedus kertoi kohtauksesta, jossa Daryl huusi Merleä. Sitten hän kääntyi ja muut kertoivat, että hänet on lukittu katolle. Dixonin mukaan näyttelijät katsoivat häntä, kuin hän olisi kouluun tullut uusi oppilas.

Reedus sanoi kuitenkin käyttäneensä epävarmuuttaan hyväksi näyttelijäsuorituksessaan. Tämä johti muun muassa siihen, ettei hän juurikaan katsonut ylös tai muita silmiin. Tällä tavalla hän ”löysi hahmonsa” heti ensimmäisenä päivänä ja jatkoi sen esittämistä samalla linjalla.

Reedus kertoi kuitenkin hahmon muuttuneen myöhemmin avoimemmaksi. Alla kuva sarjan alkuvaiheilta.

The Walking Dead -sarjan kahdeksas kausi alkaa 22. lokakuuta. Suomessa se nähdään päivää myöhemmin Fox-kanavalla.

Lähde: Entertainment Weekly

Lisää luettavaa