Winona Ryder ja David Harbour saavat kovan palkan Stranger Thingsin finaalikaudelta

Tyypit saivat kivoja palkankorotuksia.

7.1.2023 10:31

Netflixin jättisuosittu Stranger Things -sarja päättyy tulevaan viidenteen kauteen. Tai siis sen päätarina päättyy, tekeillä on jo spinoffeja.

Winona Ryder ja David Harbour tulevat nappaamaan oikein mukavan palkan finaalikaudelta. He saavat 9,5 miljoonaa dollaria.

Netflix joutui luomaan viidettä kautta varten neljä erillistä palkkatasoa, koska iso osa tekijöistä ryhtyi neuvottelemaan paremman palkan puolesta.

Ryder ja Harbour saavat ykköstason palkkaa, joka on yli kolme kertaa enemmän kuin kolmannella kaudelta saatu 2,8 miljoonan dollarin palkkio.

Kakkostasolla ovat alkuperäiset pojat Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp, Finn Wolfhard sekä uudempi tulokas Sadie Sink. He tulevat tienaamaan hieman yli seitsemän miljoonaa dollaria.

Kolmannella tasolla ovat Natalia Dyer, Maya Hawke, Charlie Heaton ja Joe Keery kuuden miljoonan dollarin palkkapussilla.

Nelostasolaiset tienaavat huomattavasti vähemmän.

Millie Bobby Brownin palkkiosta ei ole tietoa, mutta hän saanee vielä enemmän kuin Ryder ja Harbour.

Näin huomiona pitää sanoa, että tässä on yksi syy miksi Netflix mieluummin peruuttaa sarjojaan kuin tuottaa niille uusia kausia. Sarjojen tekeminen maksaa kausi kaudelta enemmän. Yhtiömatematiikkaa.

Lähde: CBR

Lisää luettavaa