Deadpool-ohjaaja työskentelee uuden Star Wars -elokuvan parissa

Mistäköhän mies kirjoittaa?

15.12.2022 21:03

Ohjaaja Shawn Levy ei tee parhaillaan pelkästään Deadpool 3:a, vaan hän työstää myös Star Wars -projektia. Aika kova urakehitys Night at the Museom -ohjaajalla.

Levy jutteli Collider-lehden kanssa. Hän kertoi haastattelussa Tähtien sota -projektistaan.

– Olisin pitänyt sinua aivan hulluna, jos olisit kertonut minun työskentelevän kaikkien aikojen suurimman tv-sarjan (Stranger Things), Marvel-elokuvan ja sen jälkeen vielä Star Warsin parissa, kun tein Big Fat Liar – valehtelija (2002) -elokuvaa. Tämä on niin hienoa! Olen aina uneksinut pääseväni työstämään tällaisia jättiläiskankaita, Levy kertoo.

– Olin onnekas, koska pääsin luomaan sydämellistä ja komediallista maailmaa jo Night at the Museum -elokuvissa. Samaan pyrin Free Guyssa ja The Adam Projectissa. Sitten saan puhelun sekä Marvelilta että Lucasfilmiltä, joten onhan se palkitsevaa. Olen kuitenkin ollut alalla jo pitkään ja toivonut juuri näitä yhteenottoja. Nyt se tapahtui ja vietän seuraavien vuosien ajan näiden parissa. Olen niin innoissani. Ei minulla ole oikein muuta sanottavaa. Olen joka ikinen päivä niin iloinen ja innoissani tästä kaikesta.

Lucasfilm on ilmoittanut viime vuosina jo monesta Star Wars -projektista ja lähes yhtä moni niistä on haudattu. Mitenköhän Levyn käy?

– Minulla on kultainen lippu kaukaiseen galaksiin ja aion omistautua tälle käsikirjoituksella, jotta saan tehdä tämän elokuvan. En sitoudu projekteihin, jotta ne näyttäisivät hyvältä CV:ssä. Sitoudun niihin, jotta ne tehtäisiin. En todellakaan aio munata näin mehukasta mahdollisuutta, mutta sitä ennen annan kaikkeni Deadpoolille, Levy kertoo.

Lähde: Geek Tyrant

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia