X-Men: Days of Future Past yhdistää mutanttikaanonit

Tulevan X-Men: Days of Future Pastin näyttelijäkaartissa on käynyt kuhina uusvanhan Bryan Singerin saatua X-Men: First Classin (2011) jatko-osan ohjakset käsiinsä.

First Classin rooleissaan jatkavien James McAvoyn, Michael Fassbenderin, Jennifer Lawrencen ja Nicholas Houltin lisäksi elokuvassa nähdään McAvoyn ja Fassbenderin hahmojen vanhentuneet versiot, Patrick Stewart ja Ian McKellen.

Star Trek -kapteenina ja Gandalfina tunnetut näyttelijät olivat merkittävässä roolissa valkokankaan mutanttisaagan aloittaneissa X-Men (2000) ja X-Men 2 (2003) -elokuvissa, jotka Singer ohjasi.

Nyt myös omia Wolverine-elokuviaan välissä tehnyt Hugh Jackman on neuvottelemassa roolista Days of Future Pastissa, kuten Heat Vision kertoo.

Jos elokuva haluaa yhtään seurata alkuperäistä 1980-luvulla ilmestynyttä aikamatkailutarinaa, Wolverinen kiinnitys on juonen kannalta pakollinen. Toivottavasti Jackmanin agentti ei tiedä asiasta.

Elokuva kuvataan ensi vuonna. Valkokankaille mutanttieepos saapuu vuonna 2014. Sitä ennen nähdään Jackmanin kynsiahma opettelemassa samuraitaitoja ensi kesänä ilmestyvässä The Wolverinessa.

Kuva elokuvasta X-Men 2.

(EPISODI/JS)