Yksi syksyn puhutuimmista kauhuelokuvista saamassa jatkoa? Ohjaaja ja päätähti käyneet keskustelua

Tämän elokuvan käänteet saivat kyllä hieraisemaan silmiä.

Syyskuussa ensi-iltansa saanut Malignant sai kauhun ystävät puhumaan vilkkaasti ja ohjaaja James Wan (Saw, The Conjuring, Aquaman) juurrutti itsensä yhä vahvemmin genren pioneeriksi. Ei ihmekään, että tarinan jatkosta on siis ollut jo myös puhetta.

Elokuvan päätähden Annabelle Wallisin mukaan hän on jo käynyt Wanin kanssa keskustelua mahdollisuudesta, että tarinalle kehiteltäisiin jatkoa. Hänen mukaansa monenlaisia ideoita on heitelty ilmoille ja keskustelua on käyty runsaasti suuntaan jos toiseen.

Wallisin mukaan koko tekijätiimi on ollut erittäin otettuja ja positiivisesti yllättyneitä elokuvan saamasta vastaanotosta. Tarina seuraa Madisonia (Wallis), joka alkaa nähdä karmivia, toteen käyviä näkyjä. Mysteerin alkaessa selvitä katsojan suu loksahtaa takuuvarmasti auki ja tykkäsi esitetyistä käänteistä tai ei, elokuva tulee ainakin jäämään varmasti mieleen.

Wanin mukaan Malignant oli alun perin tarkoitettu vain yhdeksi tarinaksi, mutta hän on myös avoin mahdollisuudelle kehittää siitä laajempi universumi. Samanlainen kehityskaari oli kuitenkin myös hänen läpimurtoelokuvallaan Saw’lla.

Malignant on katsottavissa HBO Max -suoratoistopalvelussa. Alla virallinen traileri.

YouTube video

Lähde: Screenrant

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut