Yksi viime vuoden ilahduttavimmista seikkailuleffoista saa jatkokseen tv-sarjan

Tyrmiä ja lohikäärmeitä, miekkoja ja magiaa.

29.2.2024 22:00

Jos katsotaan lipputuloja, viime vuoden maaliskuussa ensi-iltansa saanut Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves olisi voinut menestyä paremminkin. N. 208 milj. dollaria n. 150 milj. dollarin budjetilla on verrattain vaisu saalis. Mutta sekä suurelta yleisöltä että ammattikriitikoilta kehuja saanut fantasiaseikkailu on saamassa siitä huolimatta saada jatkoa.

Leffan pohjana toimineen roolipelin oikeuksia hallinnoiva Hasbro on antanut toimitusjohtajansa Chris Cocksin suulla lupauksen Dungeons & Dragonsin paluusta ruuduille. Näin Cocks kommentoi:

– Teemme jatkossakin eri yhteistyökumppanien kanssa työtä, jotta meillä on vankka viihdekattaus D&D:ia. Uusi suoratoistosarja Paramountin kanssa on sellainen, jonka [tässä yhteydessä] haluan mainita erityisesti.

Toistaiseksi on avoinna, jatkaisiko esim. Chris Pine elokuvasta tutussa roolissaan myös tv-sarjassa. Näyttelijä on vihjannut kiinnostuksestaan olla mukana D&D-elokuvassa, jos toinen elokuva tehdään.

Uutta tv-sarjaa on suunniteltu jo ennen ensimmäisen elokuvan ensi-iltaa: jo tammikuussa 2023 elokuvantekijä Rawson Marshall Thurberilla (Red Notice) oli valmiina käsikirjoitus sarjan pilottijaksolle. Hänen piti myös ohjata kyseinen jakso. Myöhemmin samana keväänä sarjan showrunneriksi kiinnitettiin Drew Crevello (Kauna 2). Elokuvan ohjauksesta ja hauskaksi luonnehditusta käsikirjoituksesta vastasivat toiset tekijät, Jonathan Goldstein ja John Francis Daley. Ovatko myös he liittymässä uuden tv-sarjan tiimiin – sitä ei ole paljastettu.

Lähteet: Screenrant, Deadline

Lisää luettavaa