Yksin kotona -tähti Macaulay Culkin valotti suhdettaan Michael Jacksoniin – kertoi oman mielipiteensä syytöksistä

Löysivät yhteisen sävelen?

Michael Jacksonin uraa ja elämää varjostivat jatkuvat epäilyt lasten hyväksikäyttämisestä. Tähti viihtyi lasten seurassa ja yksi hänen lapsiystävistään oli Yksin kotona -elokuvassa nähty Macaulay Culkin, 38.

Culkin kertoi nyt oman mielipiteensä syytöksistä. Hänen mielestään ne ovat ”täysin naurettavia.”

– Hän otti yhteyttä minuun, koska paljon asioita oli tapahtumassa. Suuria asioita ja nopeasti. Luulen, että hän ymmärsi minua, Culkin pohti.

Culkin sanoi, että Jackson oli käynyt läpi täysin saman asian lapsuudessaan, eikä halunnut hänen olevan yksin. Näyttelijän ystävistä ei ollut apua, sillä heillä ei ollut hajuakaan siitä mitä Culkin kävi läpi.

– Loppujen lopuksi, ehkä on helppo sanoa, että se oli outoa tai jotain, mutta se ei ollut, koska se kävi järkeen. Me olimme ystäviä, Culkin jatkoi.

Kaksikko vietti aikaa yhdessä muun muassa tekemällä pilasoittoja.

– Hän oli hulvaton. Hän oli charmikas, *itun hauska ja hölmö, Culkin ylisti.

– Minulle se oli normaalia ja tavanomaista. Tiedän, että muille se on iso asia, mutta minulle se oli tavallinen ystävyyssuhde, Culkin sanoi.

Hän myönsi nukkuneensa Jacksonin kanssa samassa sängyssä, mutta kiisti tulleensa koskaan hyväksikäytetyksi. Hän ei myöskään koskaan todistanut moista käytöstä laulajalta ketään muutakaan kohtaan.

Michael Jackson menehtyi vuonna 2009.

Lähde: Metro