Yliampuva neljän tähden toimintaleffa sopii hyvin viikonlopun viihteeksi – lisättiin Elisa Viihde Viaplayhin

IMDb-arvosana on 7,4.

Elisa Viihde Viaplayhin lisättiin toimintaelokuva John Wick (2014).

John Wick on hulppeassa design-kodissaan omissa oloissaan viihtyvä ja klassikkoautollaan kaasutteleva kaveri, joka on vähän aikaa sitten menettänyt vaimonsa. Vaimo pitää miehestään huolta haudan takaakin, kun portaille ilmestyy lempeäsilmäinen koiranpentu. Elämänilonsa menettäneen miehen mieli alkaa koiran myötä saada uutta suuntaa. Kun venäläisen mafiapomon poika, Iosef, varastaa Wickin auton ja tappaa tämän koiranpennun, pääsee helvetti valloilleen.

Näyttelijöinä Keanu ReevesMichael Nyqvist sekä Alfie Allen. Ohjaajana Chad Stahelski.

Episodin arvostelussa elokuva sai neljä tähteä:

”Sulavaliikkeinen Reeves eroaa edukseen muista saman ikäluokan toimintakonkareista. Hänen karismansa kumpuaa rähjäisestä hiljaisuudesta ja hahmon rehellisestä surumielisyydestä, joka ilmeettömyydessään tuo mieleen niin Constantinen kuin The Matrixin Neonkin. Kaikki kulminoituu mieheen, jolla ei kostomatkallaan ole enää mitään menetettävää. John Wickin myötä Reevesin tähden toivoisi lähtevän uuteen, ansaittuun nousuun.”

Reeves teki elokuvan stunteista 90 prosenttia itse. Alla traileri.

Lue myös: Tähtikaksikon loistavalle rikosleffalle taputettiin 8 minuuttia seisaaltaan – nyt katsottavissa Elisa Viihde Viaplaysta – Episodi.fi

YouTube video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut