Olivia Munn joutui näyttelijöiden syrjimäksi paljastuksen vuoksi – scifileffa jäi huonoksi ja loppukin muutettiin

Oikaisu 14.2. klo 9.40: Toisin kuin aiemmin ilmoitimme, The Predator ei kuulu tämän päivän tv-tarjontaan. Kaikki Predator-elokuvat löytyvät kuitenkin Disney Plussasta.

14.2.2024 06:00

Elokuvassa The Predator (2018) nuoren pojan teon myötä maahan matkaa saalistavia avaruusolentoja, ja riistaksi kelpaa erityisesti ihminen. Tällä kertaa olennot ovat vahvempia ja älykkäämpiä. Pystyykö entisten taistelijoiden sekalainen seurakunta vastaamaan uhkaan?

Shane Black ohjasi elokuvan, ja siitä olisi voinut tulla hyväkin. Lopputulos jäi kuitenkin useimmille katsojille karvaaksi pettymykseksi. Syynä saattoi olla uusintakuvaukset, joissa studio muutti elokuvaa huomattavasti.

Loppuun oli suunnitteilla Dutchin paluu. Arnold Schwarzeneggerin piti laskeutua lopussa helikopterilla ja pyytää selviytyneitä mukaansa. Tämä kuitenkin jäi tiettävästi pois, koska Schwarzenegger ei halunnut niin pientä roolia.

Lisädraamaa aiheutti Olivia Munnin syrjintä kanssanäyttelijöiden taholta. Munn sai selville, että näyttelijä Steven Wilder Striegelillä oli tuomio seksirikoksesta, ja hän ilmoitti siitä Fox-studiolle. Sen jälkeen studio poisti Wilder Striegelin osuudet elokuvasta.

Voit lukea tapauksesta lisää täältä: Näyttelijä Olivia Munnin ura ohi? Ohjaaja ja muut näyttelijät vieroksuvat – joutuu istumaan haastatteluissa yksin

Elokuvan voi katsoa Disney Plussasta. Alla traileri.

Lue myös: Nyt HBO Maxissa: Maailman menestynein elokuva loukkasi nykykatsojia – alkuun lisättiin selittävä teksti – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia